top of page
Sök
  • Skribentens bildTreefling

Äppelcidervinäger - allt man kan använda de till

Äppelcidervinäger med en blå duk som rekvisita samt en blå tagelvägg.

Hej! Vi på Treefling vill tipsa er om mångsidigt mirakelmedel som de flesta av oss redan har en flaska av i skafferiet där hemma, nämligen äppelcidervinäger. Häng med när vi utforskar allt som du kan använda det till, allt från skönhet till rengöring och mycket mera.


  1. Som en ansiktsrengörare och toner:

Du blandar lika delar äppelcidervinäger och vatten för att skapa en mild ansiktsrengöring och toner. Applicera på huden med en bomullspads för att balansera pH - värdet och minska orenheter.


  1. För glänsande hår:

Skölj håret med en blandning av äppelcidervinäger och vatten efter schamponering för att ta bort produkt uppbyggnad och ge håret en naturlig glans.


  1. Som naturlig deodorant:

Applicera äppelcidervinäger under armarna med en bomullspads för att neutralisera dålig lukt och hålla dig fräsch hela dagen.


  1. För att lätta huden: 

Blanda äppelcidervinäger med vatten i ett fotbad för att mjuka upp hård hud och lindra trötta fötter.


  1. För att fräscha upp ditt hem:

Spraya en blandning av äppelcidervinäger och vatten i luften eller på tyger för att neutralisera dålig lukt och skapa en fräsch doft i ditt hem.


  1. Som ett medel mot insekter

Spraya äppelcidervinäger runt fönster och dörrar för att avskräcka insekter och hålla dem borta från ditt hem på ett naturligt sätt.


Utforska dessa tips och upptäck den mångsidiga användningen av äppelcidervinäger i ditt dagliga liv. Det är enkelt, naturligt och ekonomiskt – ett riktigt universalmedel som både främjar hälsa och skapar välbefinnande. Med äppelcidervinäger vid din sida är möjligheterna oändliga för att skapa ett mer hållbart och hälsosamt liv. 


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page