top of page

Är du redo?

Hösten har landat och vintern närmar sig med stormsteg! Därför vill vi påminna er om hur otroligt viktigt det är att vinter-preppa huden. Det är inte bara våra sinnen som ibland har det svårt att anpassa sig efter väder-skiftningarna utan även våran hud, något som man lätt kan glömma bort. Om du brukar uppleva en mer torr och irriterad hud på vinterhalvåret så kan det vara extra viktigt att anpassa din hudvårdsrutin efter väder. Steg 1 är att rengöra huden med skonsamma produkter som inte skapar irritation. Vår ekologiska handtvål hjälper dig med just detta, samtidigt som den lämnar en ljuvlig doft av citron.


Steg 2 är att återfukta huden! Det är faktiskt det allra viktigaste när det blir kallare ute, eftersom vädret lätt torkar ut våran hud. Vi erbjuder en vegansk handkräm som lämnar händerna mjuka och återfuktade till max!

Produkterna hittar du på www.treefling.se, är du redo att vinter-preppa huden? #hudvård #tahandomdinhud #skincare #ekologiskhudvård #treefling #veganskhudvård #tillverkadisverige #närproducerad #miljösmart #skonsam #återfuktahuden #vinter #torrhud #irriteradhud #klimatsmart #ekologisk0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page