top of page
Sök
 • Skribentens bildTreefling

Gör ditt eget Ekologiska Läppbalsam med Treeflings Handkräm


Bild med burk med läppbalsam

Hej! Idag ska vi visa dig hur du enkelt kan skapa ditt eget ekologiska läppbalsam med hjälp av Treeflings handkräm. Det här läppbalsamet är inte bara naturligt och skonsamt för dina läppar, det är också ett fantastiskt sätt att återanvända och uppskatta Treeflings produkter på ett nytt sätt.


Ingredienser:

 • Treeflings Handkräm

 • Ekologiskt bivax

 • Ekologisk kokosolja

 • Eterisk olja (valfritt för doft)


Instruktioner:

 1. Förbered Dina Ingredienser: Börja med att smälta en liten mängd bivax och kokosolja tillsammans i ett vattenbad. Använd cirka 1 matsked bivax och 2 matskedar kokosolja för en liten sats läppbalsam.

 2. Blanda i Treeflings Handkräm: När bivaxet och kokosoljan har smält ihop, tillsätt en generös mängd Treeflings handkräm i blandningen. Rör om väl tills alla ingredienser är ordentligt blandade.

 3. Tillsätt Eterisk Olja (Valfritt): Om du vill ge ditt läppbalsam en mild doft kan du nu tillsätta några droppar av din favoriteteriska olja. Lavendel, pepparmynta eller vanilj är populära val!

 4. Fyll Dina Förpackningar: Häll försiktigt den varma blandningen i små lämpliga förpackningar. Det kan vara gamla läppbalsamtuber, små burkar eller till och med återanvända läppbalsambehållare.

 5. Låt Svalna och Stelna: Låt dina läppbalsamförpackningar svalna och stelna i rumstemperatur. Det kan ta några timmar beroende på storlek och material på förpackningarna.

 6. Använd och Njut: När läppbalsamet har stelnat är det redo att användas! Applicera en liten mängd på dina läppar för att ge dem fukt och skydd mot torrhet och sprickor.


Varför Välja Ekologiskt Läppbalsam?

 • Ekologiska ingredienser är skonsamma för både dina läppar och miljön.

 • Att göra ditt eget läppbalsam minskar mängden onödigt förpackningsavfall.

 • Treeflings handkräm ger extra vård och fukt åt dina läppar med sina naturliga ingredienser.


Gör ditt eget läppbalsam idag och njut av naturligt mjuka och välvårdade läppar!

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page