top of page
Sök
  • Skribentens bildTreefling

Handhygien ute i naturen?Vår ekologiska och flytande tvål är perfekt för människor som älskar naturen och friheten utomhus. Då man är i behov av att rengöra och återfukta sina händer även ute i naturen. Man kan enkelt och smidigt ha med sig Treeflings tvål i en ryggsäck eller liknande för en längre vistelser utomhus.


Vår unika tvål funkar minst lika bra att använda till rengöring av tallrikar och bestick eftersom tvålen är tillverkad av ekologiska och naturliga ämnen såsom Aloe Vera och Björkextrakt.

- bild på Aloe Vera.


Aloe Vera har används flitigt av människan sedan de gamla Egyptiernas tid. I växtens stora blad finns de ett gelliknande kött som har cirka 200 aktiva ämnen. Aloe Vera användningsområden är många. Aloe Vera kan användas inom hudvård, i håret och drickas som dryck, lindra halsbränna, sänka blodsockret och i vissa fall även fungera som ett naturligt laxermedel. Här kan ni läsa om 7 fantastiska användningsområden.


Tack vare att Aloe Vera går snabbt in i huden så är det väldigt effektivt att använde inom handhygien. Gelet ger en lugnande och svalkande effekt samtidigt som den återfuktar händerna och huden fylls på med mineraler och vitaminer. Detta leder till en minskad hudirritation och friskare händer.Att tvätta händerna minskar spridningen av bakterier och tänk på att det är extra viktigt när du kommer i kontakt med matlagning. Det är mycket viktigt att tvätta händerna innan man äter mat, då majoriteten av sjukdomar vi blir smittade av kommer från dålig handhygien. Eftersom det har en väldigt stor betydelse för dig och dina vänners vistelse i naturen då man vill fortsätta hålla sig frisk och kry och inte smitta varandra.


Gör som oss och ha med Treeflings svensktillverkade, ekologiska flytande tvål ut på din nästa vandring eller längre utomhusaktiviteter.


Men hur tvättar jag händerna på bästa sätt?


Vi på Treefling tycker den här bilden från folkhälsomyndigheten förklarar väldigt bra.


Kom ihåg att alltid vara noggrann!


Även om vi har fått det positiva beskedet att restriktionerna ska slopas den 29/9-2021 så fortsätt att aktivt tvätta händerna. Detta kan inte understrykas tillräckligt.
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires

Les commentaires n'ont pas pu être chargés.
Il semble qu'un problème technique est survenu. Veuillez essayer de vous reconnecter ou d'actualiser la page.
bottom of page