top of page
Sök
  • Skribentens bildTreefling

Köp rätt produkter!

Uppdaterat: 12 dec. 2022

Vilken hudtyp har du – och vilken hudvård passar dig?

Vill du ha en frisk och välmående hy är det viktigt att du använder hudvård som är anpassad efter din huds behov. Men hur vet man vilken hudtyp man har då? Lugn, vi hjälper dig!


Ingen hud är den andra lik och dess behov ändras dessutom beroende av tid på året – och tid i livet. Det vi alla har gemensamt, oavsett hudtyp, är att rätt val av hudvård är en grundregel för välmående och balanserad hy.


Tänk på att en torr hudtyp också kan se glansig ut, och en fet hudtyp också kan kännas torr. Var därför noga med att skilja på hudtyp och hudens tillstånd när du bygger upp din garderob med hudvårdsprodukter. Enklaste sättet att ta reda på vilken hudtyp du har är att rengöra ansiktet för att sedan inspektera huden.


Tänk på: Vanligtvis avtar hudens egen produktion av naturliga oljor med åren. Komplettera då med extra återfuktning så huden inte blir torr.


Vi på Treefling tillverkar bara produkter som är lika snälla mot miljön som mot din hud! Vår ekologiska och naturliga handtvål går att använda till mer än att rengöra dina händer och göra rent på övriga kroppen. Läs mer på www.treefling.se


treefling handtvål

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page