top of page
Sök
  • Skribentens bildTreefling

Klimatsmart mat

Uppdaterat: 12 dec. 2022

Genom att välja klimatsmart mat så är du med och gör skillnad för vår planet. Bara genom att välja växtbaserat i stället för kött så tar du ett stort steg, grön mat är den förändring som gör störst skillnad!

Det är också inte helt ovanligt att produktens klimatavtryck redovisas på förpackningar och hemsidor i dagsläget, då kan du lära dig vad som är stort och smått i klimatavtryck. Leta efter information om förpackningens fördelar ur klimatsynpunkt, kan den återvinnas eller har en mindre mängd fossilt material?


Sist men inte minst så kolla upp varumärkets vision, jobbar de aktivt för ett bättre klimat? Köper du mat från ett företag med stort fokus på klimatet så kan du känna dig säker på att du äter klimatsmart.


Vi på Treefling värnar om vår planet och tänker klimatsmart. Vår tvål är 100 % ekologisk och naturlig, tillverkad och producerad i Sverige och kommer i en återvinningsbar flaska. Läs mer på www.treefling.se #Treefling #klimatsmart #ekologisk #växtbaserat #naturlig #handtvål #flytandetvål

treefling handtvål

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page