top of page
Sök
  • Skribentens bildTreefling

DIY Ekologisk Rengöring av Smycken


Bild med smycken som ska rengöras

Att hålla sina smycken skinande och rena behöver inte vara komplicerat eller innebära att man använder starka kemikalier. Med några enkla ingredienser, inklusive Treefling's naturliga flytande tvål, kan du återställa glansen till dina älskade smycken på ett ekologiskt sätt. Här är hur du gör det:


Vad Du Behöver:

  • Treefling's Flytande Tvål

  • Vatten

  • En mjuk borste (t.ex. en tandborste eller smyckesborste)

  • En mjuk trasa eller mikrofiberduk


Steg-för-Steg Guide:

  1. Förbered Tvål och Vatten: Blanda några droppar Treefling's Flytande Tvål med varmt vatten i en liten skål eller behållare. Se till att tvålen löser sig ordentligt i vattnet.

  2. Blöt Smyckena: Lägg dina smycken i tvålblandningen och låt dem blötläggas i några minuter för att lösa upp smuts och smuts.

  3. Rengör Smyckena: Använd den mjuka borsten för att försiktigt borsta smyckena, speciellt runt stenar och svåra områden där smuts kan fastna. Var försiktig så att du inte repa ytan.

  4. Skölj Noga: Skölj smyckena noggrant under rinnande varmt vatten för att avlägsna all tvål och smutsrester.

  5. Torka Försiktigt: Använd en mjuk trasa eller mikrofiberduk för att torka av smyckena och låt dem lufttorka helt innan du bär dem igen.


Varför Treefling's Flytande Tvål?

Treefling's Flytande Tvål är en perfekt partner för rengöring av smycken eftersom den är mild nog att användas på alla typer av material, inklusive ädelmetaller och ädelstenar. Dess naturliga och ekologiska formula är skonsam mot miljön samtidigt som den effektivt rengör och återställer glansen till dina smycken.


Ge dina smycken den kärlek de förtjänar med denna enkla och ekologiska rengöringsmetod. Ditt smyckesskrin kommer att tacka dig!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page